Diensten

ONZE DIENSTEN

ZO MAKEN WE JOUW VERHAAL EEN SUCCES!

  • We beginnen altijd met een krachtig concept die de basis vormt van jou verhaal. We bepalen de toon, de lengte en inhoud zodat we goed van start kunnen. Dit doen we onder andere doormiddel van een script waarin we je verhaal zo helder mogelijk uitschrijven. Zo bepalen we samen met jou wat de boodschap gaat zijn.

  • Op basis van een goed concept gaan wij aan de slag om het script te vertalen naar visuals. Dit doen we doormiddel van een stijlframes en een storyboard. We bieden je verschillende keuzes in stijl en uitvoering zodat jij een krachtig ontwerpt krijgt die past bij de content. In een storyboard laten wij je het verloop van de film stap voor stap zien, zodat je precies weet waar wij aan gaan werken.

  • Nadat het concept staat en de stijl is bepaald gaan wij aan de slag! We houden je tussentijds op de hoogte van de voortgang en geven waar nodig een update. Zijn er tussentijds bijzonderheden? Dan proberen we dat uiteraard direct mee te nemen in de uitwerking. Zodra er een eerste versie gereed is word deze direct me je gedeeld zodat we het resultaat samen kunnen bespreken.

  • Uiteraard doen we meer dan alleen uitvoeren. We ondersteunen onze klanten graag waar nodig. Zo bieden we bijvoorbeeld advies over hoe bepaalde campagnes het beste ingezet kunnen worden, op welke platformen en welke formaten hiervoor geschikt zijn. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van de content, we staan voor je klaar!

  • Zijn er na oplevering toch nog bepaalde punten die je graag anders had willen zien? Geen probleem! We staan voor je klaar om nodige wijzigingen door te voeren binnen jou animaties. En het mooie is, vaak hoort dit geheel bij de service en kunnen wij dit geheel gratis voor je doen. Wij bieden altijd support op onze geleverde projecten dus zijn er vragen dan horen we het graag!

 

 

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN